Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเศรษฐา คุณธรรมen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:48:00Z-
dc.date.available2014-09-17T09:48:00Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 615.9 ศ578ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1511874en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14132-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectฟอร์มาลินen_US
dc.subjectสารพิษen_US
dc.subjectสารพิษตกค้างในอาหารen_US
dc.titleปริมาณสารฟอร์มาลินตกค้างในอาหารทะเลสดที่จำหน่ายในตลาดสด เขตเทศบาลนครเชียงใหม่ = Quantities of formalin residue in fresh seafood sold in fresh markets at Chiang Mai Municipality / เศรษฐา คุณธรรมen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr20255sk_tpg.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_abs.pdf641.88 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_con.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_ch1.pdf929.55 kBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_ch2.pdf3.59 MBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_ch3.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_ch4.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_ch5.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_bib.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
nutr20255sk_app.pdf3.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.