Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13642
Title: การปฏิบัติตามหลักสุขาภิบาลอาหารของผู้ประกอบการจำหน่ายอาหารในโรงเรียนลำปางกัลยาณี / สุรีย์พร ธัญญะกิจ
Authors: สุรีย์พร ธัญญะกิจ
Authors: สุรีย์พร ธัญญะกิจ
Keywords: โรงเรียนลำปางกัลยาณี;ร้านอาหาร -- ลำปาง;สุขาภิบาล;อาหาร
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว/ภน 647.95 ส473ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1333375
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13642
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0546st_tpg.pdf528.68 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_abs.pdf127.96 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_con.pdf110.79 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch1.pdf130.23 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch2.pdf275.42 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch3.pdf140.54 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch4.pdf183.67 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_ch5.pdf153.34 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_bib.pdf202.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr0546st_app.pdf195.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.