Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/10028
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นิชธิมา ตุวพลางกูร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T08:43:15Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T08:43:15Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.5 น324ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502878 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/10028 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | เครื่องปรุงรส | en_US |
dc.subject | การปรุงอาหาร | en_US |
dc.subject | ความดันโลหิตสูง | en_US |
dc.subject | ผู้บริโภค -- เชียงใหม่. อำเภอเมือง | en_US |
dc.title | ความต้องการของผู้บริโภคต่อผลิตภัณฑ์ปรุงรสลดเกลือโซเดียม สำหรับผู้ที่มีความดันโลหิตสูง ในอำเภอเมืองเชียงใหม่ = Demands of customers towards sodium reduced seasoning products for hypertension persons in Mueang Chaing Mai District / นิชธิมา ตุวพลางกูร | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agim0854nt_tpg.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_abs.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_con.pdf | 1.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_ch1.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_ch2.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_ch3.pdf | 1.88 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_ch4.pdf | 13.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_ch5.pdf | 4.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_bib.pdf | 983.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854nt_app.pdf | 2.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.