Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/10028
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิชธิมา ตุวพลางกูรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T08:43:15Z-
dc.date.available2014-09-17T08:43:15Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.5 น324คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502878en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/10028-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectเครื่องปรุงรสen_US
dc.subjectการปรุงอาหารen_US
dc.subjectความดันโลหิตสูงen_US
dc.subjectผู้บริโภค -- เชียงใหม่. อำเภอเมืองen_US
dc.titleความต้องการของผู้บริโภคต่อผลิตภัณฑ์ปรุงรสลดเกลือโซเดียม สำหรับผู้ที่มีความดันโลหิตสูง ในอำเภอเมืองเชียงใหม่ = Demands of customers towards sodium reduced seasoning products for hypertension persons in Mueang Chaing Mai District / นิชธิมา ตุวพลางกูรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0854nt_tpg.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_abs.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_con.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_ch1.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_ch2.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_ch3.pdf1.88 MBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_ch4.pdf13.61 MBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_ch5.pdf4.26 MBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_bib.pdf983.21 kBAdobe PDFView/Open
agim0854nt_app.pdf2.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.