Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9777
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิคม ศรีภักดีen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T08:06:58Z-
dc.date.available2014-09-17T08:06:58Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 658.526 น316คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1488794en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9777-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectไอเอสโอ 22000en_US
dc.subjectอาหาร -- มาตรการความปลอดภัยen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพen_US
dc.subjectมาตรฐานการผลิตen_US
dc.titleความคิดเห็นของพนักงานบริษัท กรีนไดมอนด์ จำกัด ที่มีต่อระบบ ISO 22000 = The Opinions of Green Diamond Company Limited Employees Towards ISO 22000 System / นิคม ศรีภักดีen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0553ns_tpg.pdf591.71 kBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_abs.pdf588.98 kBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_con.pdf726.47 kBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_ch1.pdf635.16 kBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_ch2.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_ch3.pdf790.71 kBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_ch4.pdf17.28 MBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_ch5.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_bib.pdf576.05 kBAdobe PDFView/Open
agim0553ns_app.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.