Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 59 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2545
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เนคต้ามะม่วงผสมสมุนไพร / รุ่งอรุณ หอมดอก
รุ่งอรุณ หอมดอก
2549
การใช้เนื้อเลาะกระดูกไก่ด้วยเครื่องจักรและสารทดแทนไขมันเพื่อผลิตไส้กรอกที่มีคอเลสเตอรอลต่ำ = Incorporating of mechanically deboned chicken meat and fat-replacer to produce low cholesterol sausages / หทัยรัตน์ ปันคำมูล
หทัยรัตน์ ปันคำมูล
2549
การผลิตเส้นใยอาหารผงจากกากส้มเขียวหวาน = Production of dietary fiber powder from orange (Citrus reticulata Blanco) pomace / ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
ธนิกานต์ สันต์สวัสดิ์
2545
การพัฒนากระบวนการผลิตมะม่วงแก้วอบแห้งด้วยเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์แบบอุโมงค์และเครื่องอบแห้งแบบสุญญากาศ / ณัฏยา คนซื่อ
ณัฏยา คนซื่อ
2545
กระบวนการฆ่าเชื้อด้วยความร้อนและอายุการเก็บรักษาของเนื้อลิ้นจี่ชิ้นแตกและตีป่นบรรจุกระป๋อง / ดรุณี มูลโรจน์
ดรุณี มูลโรจน์
2546
การเก็บรักษาน้ำนมดิบโดยระบบเอนไซม์แลคโตเปอร์ออกซิเดส = Preservation of raw milk by Lactoperoxidase system / เกตุการ ดาจันทา
เกตุการ ดาจันทา
2547
สมบัติของน้ำผึ้งในการยับยั้งจุลินทรีย์ที่ทำให้อาหารเสื่อมเสีย / ชลดา เอี่ยมสอาด
ชลดา เอี่ยมสอาด
2547
การพัฒนาผงหมักไก่สมุนไพร / สิริกัลยา ศรียอด
สิริกัลยา ศรียอด
2549
การพัฒนาผลิตภัณฑ์มั่มโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้น = Development of mum (Northeastern Style Sausage) using starter cultures technology / อรรถพล สุจริตรักษ์
อรรถพล สุจริตรักษ์
2548
สารสกัดจากโรสแมรี่ เสจ และทาย์ม เพื่อยับยั้งการหืน = Extracted compounds from Rosemary Sage and Thyme for inhibition of rancidity / พรทวี ธนสัมบัณณ์
พรทวี ธนสัมบัณณ์
Discover
Author
1
กมลรัตน์ ครุธาโรจน์
1
กฤต บุณยะวรรธนะ
1
กฤติยา เขื่อนเพชร
1
จันทร์สุดา จงสวัสดิ์
1
จิตพัต แย้มแพ
1
จิตรา วราอัศวปติ
1
จิรากร ประเสริฐชีวะ
1
จุลยุทธ บุญสร้างสม
1
ชนันท์ ราษฎร์นิยม
1
ชลดา เอี่ยมสอาด
.
next >
Subject
7
น้ำผลไม้
4
นมเปรี้ยว
4
ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
4
ไส้กรอก
3
เอนไซม์
2
ข้าวกล้อง
2
จุลินทรีย์
2
น้ำผึ้ง
2
น้ำสาลี่
2
บริโภคกรรม
.
next >
Date issued
7
2549
6
2548
6
2547
14
2546
9
2545
6
2544
2
2543
1
2542
3
2541
5
2540
.
next >