Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20323
Title: การเก็บรักษาน้ำนมดิบโดยระบบเอนไซม์แลคโตเปอร์ออกซิเดส = Preservation of raw milk by Lactoperoxidase system / เกตุการ ดาจันทา
Authors: เกตุการ ดาจันทา
Authors: เกตุการ ดาจันทา
Keywords: น้ำนม;เอนไซม์;แล็กโตเปอร์ออกซิเดส
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 637.1 ก544ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1328399
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20323
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0846kd_tpg.pdf243.44 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_abs.pdf229.47 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_con.pdf250.64 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch1.pdf260.93 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch2.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch3.pdf410.22 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch4.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
food0846kd_ch5.pdf256.99 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_bib.pdf347.42 kBAdobe PDFView/Open
food0846kd_app.pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.