Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20342
Title: สารสกัดจากโรสแมรี่ เสจ และทาย์ม เพื่อยับยั้งการหืน = Extracted compounds from Rosemary Sage and Thyme for inhibition of rancidity / พรทวี ธนสัมบัณณ์
Authors: พรทวี ธนสัมบัณณ์
Keywords: สารสกัดจากพืช
สารกันหืน
พืชสมุนไพร
โรสแมรี
ไทม
เสจ
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 660.2842 พ174ส
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370124
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20342
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148pt_tpg.pdf470.98 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_abs.pdf248.22 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_con.pdf267.57 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch1.pdf147.17 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch2.pdf749.87 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch3.pdf244.82 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch4.pdf617.6 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch5.pdf141.33 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_bib.pdf186.86 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_app.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.