Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20342
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพรทวี ธนสัมบัณณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:03Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:03Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 660.2842 พ174สen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370124en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20342-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectสารกันหืนen_US
dc.subjectพืชสมุนไพรen_US
dc.subjectโรสแมรีen_US
dc.subjectไทมen_US
dc.subjectเสจen_US
dc.titleสารสกัดจากโรสแมรี่ เสจ และทาย์ม เพื่อยับยั้งการหืน = Extracted compounds from Rosemary Sage and Thyme for inhibition of rancidity / พรทวี ธนสัมบัณณ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1148pt_tpg.pdf470.98 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_abs.pdf248.22 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_con.pdf267.57 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch1.pdf147.17 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch2.pdf749.87 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch3.pdf244.82 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch4.pdf617.6 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_ch5.pdf141.33 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_bib.pdf186.86 kBAdobe PDFView/Open
food1148pt_app.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.