Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20315
Title: | กระบวนการฆ่าเชื้อด้วยความร้อนและอายุการเก็บรักษาของเนื้อลิ้นจี่ชิ้นแตกและตีป่นบรรจุกระป๋อง / ดรุณี มูลโรจน์ |
Authors: | ดรุณี มูลโรจน์ |
Authors: | ดรุณี มูลโรจน์ |
Keywords: | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา;ความร้อน;ลิ้นจี่กระป๋อง |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 664.82 ด174ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301831 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20315 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0345dm_tpg.pdf | 73.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_abs.pdf | 95.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_con.pdf | 342.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch1.pdf | 93.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch2.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch3.pdf | 312.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch4.pdf | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch5.pdf | 138.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_bib.pdf | 170.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_app.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.