Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20315
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ดรุณี มูลโรจน์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:44Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:44Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.82 ด174ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301831 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20315 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ความร้อน | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่กระป๋อง | en_US |
dc.title | กระบวนการฆ่าเชื้อด้วยความร้อนและอายุการเก็บรักษาของเนื้อลิ้นจี่ชิ้นแตกและตีป่นบรรจุกระป๋อง / ดรุณี มูลโรจน์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0345dm_tpg.pdf | 73.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_abs.pdf | 95.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_con.pdf | 342.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch1.pdf | 93.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch2.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch3.pdf | 312.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch4.pdf | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_ch5.pdf | 138.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_bib.pdf | 170.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345dm_app.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.