Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20348
Title: | การใช้เนื้อเลาะกระดูกไก่ด้วยเครื่องจักรและสารทดแทนไขมันเพื่อผลิตไส้กรอกที่มีคอเลสเตอรอลต่ำ = Incorporating of mechanically deboned chicken meat and fat-replacer to produce low cholesterol sausages / หทัยรัตน์ ปันคำมูล |
Authors: | หทัยรัตน์ ปันคำมูล |
Authors: | หทัยรัตน์ ปันคำมูล |
Keywords: | ไส้กรอก;ไส้กรอกไก่;เนื้อไก่;โคเลสเตอรอล |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 |
Gov't Doc #: | ว 664.93 ห1411ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386794 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20348 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0949hp_tpg.pdf | 299.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_abs.pdf | 238.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_con.pdf | 234.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch1.pdf | 143.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch2.pdf | 262.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch3.pdf | 226.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch4.pdf | 516.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch5.pdf | 181.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_bib.pdf | 160.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_app.pdf | 813.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.