Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20348
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | หทัยรัตน์ ปันคำมูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:06Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:06Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.93 ห1411ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386794 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20348 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | ไส้กรอก | en_US |
dc.subject | ไส้กรอกไก่ | en_US |
dc.subject | เนื้อไก่ | en_US |
dc.subject | โคเลสเตอรอล | en_US |
dc.title | การใช้เนื้อเลาะกระดูกไก่ด้วยเครื่องจักรและสารทดแทนไขมันเพื่อผลิตไส้กรอกที่มีคอเลสเตอรอลต่ำ = Incorporating of mechanically deboned chicken meat and fat-replacer to produce low cholesterol sausages / หทัยรัตน์ ปันคำมูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0949hp_tpg.pdf | 299.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_abs.pdf | 238.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_con.pdf | 234.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch1.pdf | 143.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch2.pdf | 262.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch3.pdf | 226.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch4.pdf | 516.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_ch5.pdf | 181.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_bib.pdf | 160.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949hp_app.pdf | 813.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.