Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorหทัยรัตน์ ปันคำมูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:06Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:06Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664.93 ห1411กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386794en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20348-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectไส้กรอกen_US
dc.subjectไส้กรอกไก่en_US
dc.subjectเนื้อไก่en_US
dc.subjectโคเลสเตอรอลen_US
dc.titleการใช้เนื้อเลาะกระดูกไก่ด้วยเครื่องจักรและสารทดแทนไขมันเพื่อผลิตไส้กรอกที่มีคอเลสเตอรอลต่ำ = Incorporating of mechanically deboned chicken meat and fat-replacer to produce low cholesterol sausages / หทัยรัตน์ ปันคำมูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0949hp_tpg.pdf299.3 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_abs.pdf238.67 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_con.pdf234.25 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_ch1.pdf143.59 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_ch2.pdf262.17 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_ch3.pdf226.81 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_ch4.pdf516.29 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_ch5.pdf181.57 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_bib.pdf160.69 kBAdobe PDFView/Open
food0949hp_app.pdf813.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.