Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 91-100 of 103 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2546การจำลองแบบวิสโคอิลาสติกของมะม่วงกวน / อุทัยวรรณ ฉัตรธงอุทัยวรรณ ฉัตรธง
2549การประยุกต์ใช้เทคโนโลยีสะอาดในกระบวนการผลิตข้าวโพดหวานบรรจุกระป๋อง = Application of cleaner technology in canning of sweet corn kernel / นนท์ สำราญทรัพย์นนท์ สำราญทรัพย์
2549ผลของเทคนิคความร้อนและความดันสูงต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาน้ำฝรั่งแปรรูป = Effects of thermal and high pressure techniques on the quality and shelf-life of processed guava juice / เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์
2548การสำรวจการแปรรูปและวิเคราะห์คุณภาพของผลลำไยอบแห้งทั้งเปลือกในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of drying processes and quality assessment of dried whole longan fruit in Chiang Mai and Lamphun provinces / จารุพรรณ ปัญญาเทพจารุพรรณ ปัญญาเทพ
2549ผลของสารละลายกรดต่อคุณภาพและกิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและพอลีฟีนอลออกซิเดสของผลลิ้นจี่พันธุ์จักรพรรดิ์ = Effects of acid solutions on quality and activities of peroxidase and polyphenol oxidase of Lychee fruits (Litchi chinensis Sonn. cv Chakkrapat) / ณัฐิกา จิตตวิตติณัฐิกา จิตตวิตติ
2547การปนเปื้อนของอะฟลาทอกซินในถั่วลิสงป่นที่จำหน่ายในตลาดสดของจังหวัดเชียงใหม่ = Contamination of aflatoxin in ground peanut selling in local markets in Chiang Mai / สุพัตรา พิชัยสุพัตรา พิชัย
2551แนวทางการจัดทำหลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตเครื่องดื่มลำไยผงสำเร็จรูป = Good manufacturing practice for instant Longan drink powder / รวิพรรณ จาวรรณารวิพรรณ จาวรรณา
2551การพัฒนาน้ำกาแฟสกัดเข้มข้นด้วยวิธีการทำให้เข็มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Development of concentrated coffee extract using freeze concentration / สหัสชา น้ำทิพย์สหัสชา น้ำทิพย์
2554การผลิตและการเก็บรักษาข้าวกล้องดัดแปรเนื้อสัมผัส = Production and storage of texture modified brown rice / สุเมธ สมณีสุเมธ สมณี
2555ผลของพรีไบโอติกและระดับน้ำตาลต่อการเหลือรอดของเชื้อ Lactobacillus acidophilus และ Lactobacillus casei ในไอศกรีมซินไบโอติก = The Effect of prebiotic and sugar levels on the survival of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei in synbiotic ice cream / ศุภนิช สิทธิบุศย์ศุภนิช สิทธิบุศย์