Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7938
Title: ผลของพรีไบโอติกและระดับน้ำตาลต่อการเหลือรอดของเชื้อ Lactobacillus acidophilus และ Lactobacillus casei ในไอศกรีมซินไบโอติก = The Effect of prebiotic and sugar levels on the survival of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei in synbiotic ice cream / ศุภนิช สิทธิบุศย์
Authors: ศุภนิช สิทธิบุศย์
Keywords: พรีไบโอติก
โพรไบโอติก
แล็กโตบาซิลลัส
ไอศกรีม
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว 664.06 ศ465ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1526609
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7938
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.