Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7938
Title: | ผลของพรีไบโอติกและระดับน้ำตาลต่อการเหลือรอดของเชื้อ Lactobacillus acidophilus และ Lactobacillus casei ในไอศกรีมซินไบโอติก = The Effect of prebiotic and sugar levels on the survival of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei in synbiotic ice cream / ศุภนิช สิทธิบุศย์ |
Authors: | ศุภนิช สิทธิบุศย์ |
Authors: | ศุภนิช สิทธิบุศย์ |
Keywords: | พรีไบโอติก;โพรไบโอติก;แล็กโตบาซิลลัส;ไอศกรีม |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 |
Gov't Doc #: | ว 664.06 ศ465ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1526609 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7938 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food31055ss_tpg.pdf | 1.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_abs.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_con.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch1.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch2.pdf | 10.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch3.pdf | 3.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch4.pdf | 5.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_ch5.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_bib.pdf | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food31055ss_app.pdf | 11.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.