Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภนิช สิทธิบุศย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:48Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:48Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 664.06 ศ465ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1526609en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7938-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectพรีไบโอติกen_US
dc.subjectโพรไบโอติกen_US
dc.subjectแล็กโตบาซิลลัสen_US
dc.subjectไอศกรีมen_US
dc.titleผลของพรีไบโอติกและระดับน้ำตาลต่อการเหลือรอดของเชื้อ Lactobacillus acidophilus และ Lactobacillus casei ในไอศกรีมซินไบโอติก = The Effect of prebiotic and sugar levels on the survival of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei in synbiotic ice cream / ศุภนิช สิทธิบุศย์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.