Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7911
Title: การพัฒนาน้ำกาแฟสกัดเข้มข้นด้วยวิธีการทำให้เข็มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Development of concentrated coffee extract using freeze concentration / สหัสชา น้ำทิพย์
Authors: สหัสชา น้ำทิพย์
Authors: สหัสชา น้ำทิพย์
Keywords: กาแฟ -- การผลิต;เครื่องดื่ม
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 641.26 ส1911ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462607
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7911
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051sn_tpg.pdf582.14 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_abs.pdf483.06 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_con.pdf473.72 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch1.pdf474.24 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch2.pdf653.43 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch3.pdf504.65 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch4.pdf630.07 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_ch5.pdf475.44 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_bib.pdf498.55 kBAdobe PDFView/Open
food1051sn_app.pdf734.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.