Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-19 of 19 (Search time: 0.012 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2551
สมบัติของสารต้านอนุมูลอิสระที่สกัดจากผักกระถิน ผักแส้ว และผักคาวตอง = Free-radical scavenging properties of leucaena leucacephala de wit., marsdenia glabra cost. and houttuynia cordata thunb. / รุ่งโรจน์ เหน่คำ
รุ่งโรจน์ เหน่คำ
2551
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชัทนีย์จากลำไย = Development og longan chutney product / ชญานี ขุนสวัสดิ์
ชญานี ขุนสวัสดิ์
2551
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ซอสพริกผสมกล้วยน้ำว้า = Development of Chili sauce mixed Banana product / อัครเดช ใหม่นา
อัครเดช ใหม่นา
2551
การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงในระยะยาวด้วยกระบวนการความดันสูงยิ่ง = Long term shelf life extension of Nam Prik Noom from Capsicum annuun L. var. Maeping using high pressure technique / อรรถนพ บุญญาคุณากร
อรรถนพ บุญญาคุณากร
2551
อิทธิพลของตัวแปรในกระบวนการผลิตต่อสมบัติทางรีโอโลยีจุลชีววิทยา และทางประสาทสัมผัสของโพรเซสชีสผสมสมุนไพรชนิดสเปรด = The Influence of processing parameters on the rheological, microbiological and sensory properties of herb-added processed cheese spread / จรินทร์ทิพย์ กำดวง
จรินทร์ทิพย์ กำดวง
2551
การพัฒนาสูตรลูกอมลำไยชนิดเคี้ยว = Development of Longon chewy candy formulation / รวิวรรณ สันตา
รวิวรรณ สันตา
2551
แนวทางการจัดทำหลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตเครื่องดื่มลำไยผงสำเร็จรูป = Good manufacturing practice for instant Longan drink powder / รวิพรรณ จาวรรณา
รวิพรรณ จาวรรณา
2551
การพัฒนาน้ำกาแฟสกัดเข้มข้นด้วยวิธีการทำให้เข็มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Development of concentrated coffee extract using freeze concentration / สหัสชา น้ำทิพย์
สหัสชา น้ำทิพย์
2551
กระบวนการแปรรูปผลิตภัณฑ์ข้าวเหนียวสุกเร็วกลิ่นรสพริกหวาน = Processing of quick cooking - sticky rice fortified with bell pepper flavour / สุปรียา ชาญชัยสมจิตร
สุปรียา ชาญชัยสมจิตร
Discover
Author
1
กัญวณา ศรีสุข
1
จรินทร์ทิพย์ กำดวง
1
ชญานี ขุนสวัสดิ์
1
ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
1
ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์
1
นัชนา รัตนากรโกวิท
1
พีรพล เปรมประสพโชค
1
ภักดี ยืนยาว
1
รวิพรรณ จาวรรณา
1
รวิวรรณ สันตา
.
next >
Subject
3
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
2
ลำไย
2
เครื่องดื่ม
2
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
1
กรรมวิธีการผลิต
1
กล้วยน้ำว้า
1
การปรุงอาหาร
1
การแช่เย็น
1
กาแฟ -- การผลิต
1
กิมจิ
.
next >