Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7926
Title: | กระบวนการแปรรูปผลิตภัณฑ์ข้าวเหนียวสุกเร็วกลิ่นรสพริกหวาน = Processing of quick cooking - sticky rice fortified with bell pepper flavour / สุปรียา ชาญชัยสมจิตร |
Authors: | สุปรียา ชาญชัยสมจิตร |
Authors: | สุปรียา ชาญชัยสมจิตร |
Keywords: | ข้าวเหนียว -- การแปรรูป;กรรมวิธีการผลิต;ผลิตภัณฑ์ |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 633.18 ส457ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466370 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7926 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1051sc_tpg.pdf | 540.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_abs.pdf | 495.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_con.pdf | 482.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_ch1.pdf | 487.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_ch2.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_ch3.pdf | 493.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_ch4.pdf | 586.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_ch5.pdf | 460.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_bib.pdf | 497.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051sc_app.pdf | 912.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.