Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7926
Title: กระบวนการแปรรูปผลิตภัณฑ์ข้าวเหนียวสุกเร็วกลิ่นรสพริกหวาน = Processing of quick cooking - sticky rice fortified with bell pepper flavour / สุปรียา ชาญชัยสมจิตร
Authors: สุปรียา ชาญชัยสมจิตร
Keywords: ข้าวเหนียว -- การแปรรูป
กรรมวิธีการผลิต
ผลิตภัณฑ์
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 633.18 ส457ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466370
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7926
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.