Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุปรียา ชาญชัยสมจิตรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:39Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:39Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 633.18 ส457กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466370en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7926-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectข้าวเหนียว -- การแปรรูปen_US
dc.subjectกรรมวิธีการผลิตen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์en_US
dc.titleกระบวนการแปรรูปผลิตภัณฑ์ข้าวเหนียวสุกเร็วกลิ่นรสพริกหวาน = Processing of quick cooking - sticky rice fortified with bell pepper flavour / สุปรียา ชาญชัยสมจิตรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.