Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 103 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
ผลการวิเคราะห์ทางกายภาพ เคมี และจุลินทรีย์ของเนื้อลำไยอบแห้งที่ผลิตในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Physico-chemical and microbial analysis of dried longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / สุรภา จีระสันติกุล
สุรภา จีระสันติกุล
2549
การเก็บรักษาหม่อนผลสดพันธุ์เชียงใหม่(Morus alba var. Chiangmai) = The storage of fresh mulberry (Morus alba var. Chiangmai) / ธิติพันธ์ จันทพิมพ์
ธิติพันธ์ จันทพิมพ์
2549
การปรับปรุงระบบจีเอ็มพีของผู้ผลิตน้ำพริกหนุ่มรายย่อยในจังหวัดเชียงใหม่ = Improvement of GMP system for small Nam Phrik Noom producers in Chiang Mai Province / จรีย์พร สมพัตร์
จรีย์พร สมพัตร์
2546
ผลของน้ำคั้นจากผลยอ (Morinda citrifolia Linn.) ต่อการเจริญของยีสต์ทำไวน์สายพันธุ์ Saccharomyces cerevisiae = Effect of Indian Mulberry (Morinda citrifolia Linn.) juice on growth of wine yeast variety saccharomyces / กนกอร ศรีม่วง
กนกอร ศรีม่วง
2547
ผลของสารเจืออาหารและภาชนะบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณน้ำตาลและสีของเนื้อลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of food additives and packaging materials on the alteration of sugar and colour of dehydrated longan (Daw ev.) / พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
2550
การปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและการพาสเจอร์ไรส์ = Improvement of kimchi quality using pure starter cultures and pasteurization / รัชฎาพร อุดปวน
รัชฎาพร อุดปวน
2550
คุณภาพทางกายภาพและเคมีของเครื่องดื่มบัวบกผงที่เตรียมโดยวิธีการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง = Physicochemical qualities of instant freeze-dried pennywort powder / ธัญญรัตน์ ทวีนุต
ธัญญรัตน์ ทวีนุต
2551
การทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งของน้ำผึ้ง = Freeze drying of honey / พีรพล เปรมประสพโชค
พีรพล เปรมประสพโชค
2550
ผลของกระบวนการผลิตต่อปริมาณคาเทชินและโพลีฟีนอลในชาอู่หลง = Effect of processing on contents of catechins and polyphenol in Oolong Tea / ยูถิกา สร้อยระย้า
ยูถิกา สร้อยระย้า
2550
ผลขอลความดันสูงยิ่งต่อคุณภาพด้านกายภาพ เคมี และจุลชีววิทยาของน้ำใบบัวบก = Effect of ultra_high pressure on physical, chemical and microbiological qualities of pennywort juice / ปิยะมาศ จานนอก
ปิยะมาศ จานนอก
Discover
Author
1
กนกรัตน์ ศรีบุญเรือง
1
กนกอร ศรีม่วง
1
กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
1
กรรณิการ์ แสงสร้อย
1
กัญวณา ศรีสุข
1
กันยวิชญ์ กันจินะ
1
กาญจนา ไกลถิ่น
1
กาญจนาภรณ์ บุนนาค
1
กิตติคุณ ตอพล
1
กิตตินันท์ ธรรมไชย
.
next >
Subject
6
ลำไย -- การเก็บและรักษา
5
น้ำผลไม้
5
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
5
ลำไย -- การอบแห้ง
4
น้ำผึ้ง
4
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
4
เครื่องดื่ม
3
การอบแห้ง
3
ความดัน
3
น้ำผลไม้ -- การผลิต
.
next >
Date issued
2
2555
8
2554
1
2553
9
2552
19
2551
17
2550
15
2549
16
2548
6
2547
10
2546
.
next >