Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7852
Title: ผลการวิเคราะห์ทางกายภาพ เคมี และจุลินทรีย์ของเนื้อลำไยอบแห้งที่ผลิตในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Physico-chemical and microbial analysis of dried longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / สุรภา จีระสันติกุล
Authors: สุรภา จีระสันติกุล
Authors: สุรภา จีระสันติกุล
Keywords: ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- เชียงใหม่;ลำไย -- ลำพูน
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว/ภน 664.84 ส476ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373572
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7852
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548sj_tpg.pdf245.38 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_abs.pdf327.47 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_con.pdf358.77 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch1.pdf114.82 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch2.pdf467.62 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch3.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch4.pdf188.68 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch5.pdf129.15 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_bib.pdf151.43 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_app.pdf703.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.