Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7836
Title: ผลของน้ำคั้นจากผลยอ (Morinda citrifolia Linn.) ต่อการเจริญของยีสต์ทำไวน์สายพันธุ์ Saccharomyces cerevisiae = Effect of Indian Mulberry (Morinda citrifolia Linn.) juice on growth of wine yeast variety saccharomyces / กนกอร ศรีม่วง
Authors: กนกอร ศรีม่วง
Keywords: สารสกัดจากพืช
ยอ
ยีสต์ -- การเจริญเติบโต
พืชสมุนไพร
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 581.634 ก151ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340207
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7836
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.