Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7836
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกนกอร ศรีม่วงen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:40:57Z-
dc.date.available2014-09-17T07:40:57Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 581.634 ก151ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340207en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7836-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectยอen_US
dc.subjectยีสต์ -- การเจริญเติบโตen_US
dc.subjectพืชสมุนไพรen_US
dc.titleผลของน้ำคั้นจากผลยอ (Morinda citrifolia Linn.) ต่อการเจริญของยีสต์ทำไวน์สายพันธุ์ Saccharomyces cerevisiae = Effect of Indian Mulberry (Morinda citrifolia Linn.) juice on growth of wine yeast variety saccharomyces / กนกอร ศรีม่วงen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.