Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7844
Title: ผลของสารเจืออาหารและภาชนะบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณน้ำตาลและสีของเนื้อลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of food additives and packaging materials on the alteration of sugar and colour of dehydrated longan (Daw ev.) / พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
Authors: พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
Keywords: ลำไย -- การอบแห้ง
ลำไย -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 664.84 พ128ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365619
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7844
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.