Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพงษ์ศักดิ์ แก้วจินดาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:03Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:03Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 พ128ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365619en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7844-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของสารเจืออาหารและภาชนะบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณน้ำตาลและสีของเนื้อลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of food additives and packaging materials on the alteration of sugar and colour of dehydrated longan (Daw ev.) / พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.