Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Health Sciences
Humanities and Social Sciences
Sciences and Technology
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 39 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
ผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาล
ธีระ อัมระปาล
2546
การอบแห้งลำไยแบบคว้านเมล็ดออก = Drying of longan fruit without stone / ทัศวรรณ ปัญญาบุตร
ทัศวรรณ ปัญญาบุตร
2548
การยับยั้งโพลีฟีนอลออกซิเดสในเนื้อลำไยอบแห้ง = Inhibition of polyphenol oxidase in oven-dried longan pulp / ณัฐกฤตา พงศ์สกุล
ณัฐกฤตา พงศ์สกุล
2551
คุณภาพของเนื้อลำไยที่ผ่านการอบแห้งโดยใช้ไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน = Quality of longan dehydrated by combined microwave and hot air drying / แดนชัย เครื่องเงิน
แดนชัย เครื่องเงิน
2541
กระบวนการอบแห้งและการส่งออกลำไยอบแห้ง ของจังหวัดเชียงใหม่และจังหวัดลำพูน / วิไล เสือดี
วิไล เสือดี
2553
แนวทางการประยุกต์เทคโนโลยีสะอาดในกระบวนการผลิตลำไยอบแห้งทั่งเปลือกของโรงอบลำไยสรายุทธ = Guideline for application of clean technology in whole dried longan production process of Sarayuth Longan Drier Factory / ศุภทัศน์ สังข์ทอง
ศุภทัศน์ สังข์ทอง
2547
ผลของกรดซิตริก กรดแอสคอร์บิค โซเดียมอิริทอร์เบต และแคลเซียมคลอไรด์ต่อสีของลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Erythorbate and Calcium Chloride on the colour of Dehydrated Longan (Daw cv.) / ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
2555
การจัดการแปรรูปลำไยของเครือข่ายวิสาหกิจชุมชนบ้านสันป่าเหียงเพื่อให้ได้มาตรฐานอาหารและยา ตำบลมะเขือแจ้ อำเภอเมือง จังหวัดลำพูน = Longan processing management of Ban San Pa Hiang community enterprises network for achieving Thai food and drug administration standards, Makhueajae Sub-district, Mueang District, Lamphun Province / พัทธ์ธีรา ศรีสวรรยา
พัทธ์ธีรา ศรีสวรรยา
2548
ผลการวิเคราะห์ทางกายภาพ เคมี และจุลินทรีย์ของเนื้อลำไยอบแห้งที่ผลิตในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Physico-chemical and microbial analysis of dried longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / สุรภา จีระสันติกุล
สุรภา จีระสันติกุล
2547
ผลของสารเจืออาหารและภาชนะบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณน้ำตาลและสีของเนื้อลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of food additives and packaging materials on the alteration of sugar and colour of dehydrated longan (Daw ev.) / พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
Discover
Author
1
กรรณิการ์ มณีบุญ
1
กอบพัชรกุล เป็นบุญ
1
คนึง โยธาใหญ่
1
จตุพร พงษ์ธานี
1
จารุพรรณ ปัญญาเทพ
1
จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
1
ชนันท์ ราษฎร์นิยม
1
ชลิตา พึ่งจาบ
1
ฐิติพงษ์ จงหมายลักษณ์
1
ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
.
next >
Subject
6
ลำไย -- การเก็บและรักษา
5
เครื่องอบแห้งลำไย
4
ลำไย -- ลำพูน
4
ลำไย -- เชียงใหม่
3
การใช้พลังงาน
3
เครื่องอบแห้งผลไม้
2
อากาศ -- การนำกลับมาใช้ใหม่
2
เตาอบ
1
กรดมะนาว
1
กรดแอสคอร์บิค
.
next >
Date issued
38
2500 - 2555
1
2015 - 2099