Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28430
Title: ผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาล
Authors: ธีระ อัมระปาล
Authors: ธีระ อัมระปาล
Keywords: ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;ความชื้น
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 664.84 ธ3711ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1372079
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28430
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0948ta_tpg.pdf212.2 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_abs.pdf156.26 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_con.pdf175.58 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch1.pdf143.01 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch2.pdf343.4 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch3.pdf524.73 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch4.pdf397.37 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch5.pdf136.32 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_bib.pdf165.79 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_app.pdf353.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.