Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธีระ อัมระปาลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:45Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:45Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 ธ3711ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1372079en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28430-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectความชื้นen_US
dc.titleผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0948ta_tpg.pdf212.2 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_abs.pdf156.26 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_con.pdf175.58 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch1.pdf143.01 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch2.pdf343.4 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch3.pdf524.73 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch4.pdf397.37 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_ch5.pdf136.32 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_bib.pdf165.79 kBAdobe PDFView/Open
post0948ta_app.pdf353.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.