Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28430
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธีระ อัมระปาล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:45Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:45Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.84 ธ3711ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1372079 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28430 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | ความชื้น | en_US |
dc.title | ผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0948ta_tpg.pdf | 212.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_abs.pdf | 156.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_con.pdf | 175.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch1.pdf | 143.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch2.pdf | 343.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch3.pdf | 524.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch4.pdf | 397.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch5.pdf | 136.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_bib.pdf | 165.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_app.pdf | 353.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.