Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7845
Title: ผลของกรดซิตริก กรดแอสคอร์บิค โซเดียมอิริทอร์เบต และแคลเซียมคลอไรด์ต่อสีของลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Erythorbate and Calcium Chloride on the colour of Dehydrated Longan (Daw cv.) / ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
Authors: ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
Authors: ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
Keywords: ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา;กรดมะนาว;กรดแอสคอร์บิค;แคลเซียมคลอไรด์
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 664.84 ณ1611ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365620
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7845
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1047np_tpg.pdf454.42 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_abs.pdf485.47 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_con.pdf546.55 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch1.pdf495.15 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch2.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch3.pdf554.62 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch4.pdf7.11 MBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch5.pdf469.39 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_bib.pdf554.1 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_app.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.