Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:04Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:04Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 ณ1611ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365620en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7845-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectกรดมะนาวen_US
dc.subjectกรดแอสคอร์บิคen_US
dc.subjectแคลเซียมคลอไรด์en_US
dc.titleผลของกรดซิตริก กรดแอสคอร์บิค โซเดียมอิริทอร์เบต และแคลเซียมคลอไรด์ต่อสีของลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Erythorbate and Calcium Chloride on the colour of Dehydrated Longan (Daw cv.) / ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1047np_tpg.pdf454.42 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_abs.pdf485.47 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_con.pdf546.55 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch1.pdf495.15 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch2.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch3.pdf554.62 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch4.pdf7.11 MBAdobe PDFView/Open
food1047np_ch5.pdf469.39 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_bib.pdf554.1 kBAdobe PDFView/Open
food1047np_app.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.