Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7845
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:04Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:04Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.84 ณ1611ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365620 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7845 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | กรดมะนาว | en_US |
dc.subject | กรดแอสคอร์บิค | en_US |
dc.subject | แคลเซียมคลอไรด์ | en_US |
dc.title | ผลของกรดซิตริก กรดแอสคอร์บิค โซเดียมอิริทอร์เบต และแคลเซียมคลอไรด์ต่อสีของลำไยอบแห้งพันธุ์ดอ = Effect of Citric Acid, Ascorbic Acid, Sodium Erythorbate and Calcium Chloride on the colour of Dehydrated Longan (Daw cv.) / ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1047np_tpg.pdf | 454.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_abs.pdf | 485.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_con.pdf | 546.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch1.pdf | 495.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch2.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch3.pdf | 554.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch4.pdf | 7.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_ch5.pdf | 469.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_bib.pdf | 554.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1047np_app.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.