Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33880
Title: การยับยั้งโพลีฟีนอลออกซิเดสในเนื้อลำไยอบแห้ง = Inhibition of polyphenol oxidase in oven-dried longan pulp / ณัฐกฤตา พงศ์สกุล
Authors: ณัฐกฤตา พงศ์สกุล
Authors: ณัฐกฤตา พงศ์สกุล
Keywords: เอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดส;โพลีฟีนอล;ลำไย -- การอบแห้ง;แอนติออกซิแดนท์
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 572.791 ณ113ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363129
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33880
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.