Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33880
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐกฤตา พงศ์สกุล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:38:56Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:38:56Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 572.791 ณ113ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363129 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33880 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | เอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดส | en_US |
dc.subject | โพลีฟีนอล | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.title | การยับยั้งโพลีฟีนอลออกซิเดสในเนื้อลำไยอบแห้ง = Inhibition of polyphenol oxidase in oven-dried longan pulp / ณัฐกฤตา พงศ์สกุล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biot0548nps_tpg.pdf | 451.91 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0548nps_abs.pdf | 491.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biot0548nps_con.pdf | 616.88 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0548nps_ch1.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0548nps_ch2.pdf | 973.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0548nps_ch3.pdf | 10.42 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0548nps_ch4.pdf | 858.07 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0548nps_bib.pdf | 568.15 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0548nps_app.pdf | 1.94 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.