Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัฐกฤตา พงศ์สกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:38:56Z-
dc.date.available2014-09-19T04:38:56Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 572.791 ณ113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363129en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33880-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectเอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดสen_US
dc.subjectโพลีฟีนอลen_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.titleการยับยั้งโพลีฟีนอลออกซิเดสในเนื้อลำไยอบแห้ง = Inhibition of polyphenol oxidase in oven-dried longan pulp / ณัฐกฤตา พงศ์สกุลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.