Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8908
Title: | การปรับปรุงสายการผลิตในกระบวนการผลิตเต้าเจี้ยวบรรจุขวด ขนาด 12 ออนซ์ ของ บริษัท อาหารสากล จำกัด (มหาชน) โดยวิธีการจัดสมดุลสายการผลิต = Improvement of production line in production process of salted soybean sauce in 12 Ounces Bottles of Universal Food Public Co Ltd. by line balancing technique / ธัชพงศ์ ดิษเลิศ |
Authors: | ธัชพงศ์ ดิษเลิศ |
Authors: | ธัชพงศ์ ดิษเลิศ |
Keywords: | เต้าเจี้ยว -- การผลิต;บริษัทอาหารสากล |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 641.814 ธ112ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502877 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8908 |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agim0854td_tpg.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_abs.pdf | 654.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_con.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch1.pdf | 677.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch2.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch3.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch4.pdf | 12.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch5.pdf | 1.82 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_bib.pdf | 667.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_app.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.