Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธัชพงศ์ ดิษเลิศen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:52:23Z-
dc.date.available2014-09-17T07:52:23Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 641.814 ธ112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502877en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8908-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectเต้าเจี้ยว -- การผลิตen_US
dc.subjectบริษัทอาหารสากลen_US
dc.titleการปรับปรุงสายการผลิตในกระบวนการผลิตเต้าเจี้ยวบรรจุขวด ขนาด 12 ออนซ์ ของ บริษัท อาหารสากล จำกัด (มหาชน) โดยวิธีการจัดสมดุลสายการผลิต = Improvement of production line in production process of salted soybean sauce in 12 Ounces Bottles of Universal Food Public Co Ltd. by line balancing technique / ธัชพงศ์ ดิษเลิศen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0854td_tpg.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_abs.pdf654.83 kBAdobe PDFView/Open
agim0854td_con.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch1.pdf677.61 kBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch2.pdf5.79 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch3.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch4.pdf12.23 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch5.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_bib.pdf667.45 kBAdobe PDFView/Open
agim0854td_app.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.