Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8908
Title: การปรับปรุงสายการผลิตในกระบวนการผลิตเต้าเจี้ยวบรรจุขวด ขนาด 12 ออนซ์ ของ บริษัท อาหารสากล จำกัด (มหาชน) โดยวิธีการจัดสมดุลสายการผลิต = Improvement of production line in production process of salted soybean sauce in 12 Ounces Bottles of Universal Food Public Co Ltd. by line balancing technique / ธัชพงศ์ ดิษเลิศ
Authors: ธัชพงศ์ ดิษเลิศ
Authors: ธัชพงศ์ ดิษเลิศ
Keywords: เต้าเจี้ยว -- การผลิต;บริษัทอาหารสากล
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 641.814 ธ112ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502877
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8908
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0854td_tpg.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_abs.pdf654.83 kBAdobe PDFView/Open
agim0854td_con.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch1.pdf677.61 kBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch2.pdf5.79 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch3.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch4.pdf12.23 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_ch5.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open
agim0854td_bib.pdf667.45 kBAdobe PDFView/Open
agim0854td_app.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.