Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 102 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2552
การผลิตน้ำหม่อนเข้มข้นโดยเทคนิคการทำให้เข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Processing of concentrated mulberry juice using freeze concentration technique / ปัทมา พงษ์เกษ
ปัทมา พงษ์เกษ
2554
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชาเขียวผสมตะไคร้และชะเอม = Development of lemongrass and liquorices mixed green tea/ กนกวรรณ พรมจีน
กนกวรรณ พรมจีน
2553
การคัดเลือกสารเพื่อยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลของเนื้อลิ้นจี่อบแห้งพันธุ์ฮงฮวย = Selecttion of anti-browning agents for dries Lychee (cv. Hong Huay) flesh / ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์
ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์
2553
การละลายผลึกน้ำผึ้งดอกทานตะวันโดยวิธีอัลตราซาวด์กำลังสูง = Melting of crystallized sunflower honey by high power ultrasonic method / รจเรจ นันตา
รจเรจ นันตา
2553
การแปรรูปเยลลีแห้งจากน้ำใบบัวบกด้วยวิธีปั๊มความร้อนภายใต้รังสีอัลตราไวโอเลตเปรียบเทียบกับวิธีอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Processing of dried jelly from pennywort juice by heat pump under ultra-violet compared with infrared vacuum drying / จินตนาพร สังข์คำ
จินตนาพร สังข์คำ
2554
การแยกเวย์โปรตีนจากน้ำเวย์โดยใช้เทคนิคการสร้างฟองแบบต่อเนื่อง = Whey protein recovery from cheese whey by Continuous foam fractionation technique / ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา
ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา
2554
การพัฒนาคุกกี้แป้งข้าวเจ้าที่ลดค่าดัชนีน้ำตาลด้วยสารทดแทนความหวานและเส้นใยอาหารจากเปลือกชั้นในของผลส้มโอ = Development of rice flour cookie with reduced glycemic index using sugar substittutes and dietary fiber from pomelo albedo / สุชาดา นกเถื่อน
สุชาดา นกเถื่อน
2554
กรรมวิธีการผลิตข้าวเหนียวกล้องอบพองด้วยเตาอบไมโครเวฟ = Processing of puffed brown sticky rice using microwave oven / จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์
จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์
2553
การเปรียบเทียบคุณภาพของน้ำใบบัวบกสกัดเข้มข้นแปรรูปโดยเทคนิคความดันสูงยิ่งและการเพิ่มความเข้มข้นภายใต้สภาวะสุญญากาศ = Comparison of qualities of Wholly Extracted Pennywort Juices processed by ultra-high pressure and concentrated by vacuum evaporation / นัทวุฒิ ผกาแดง
นัทวุฒิ ผกาแดง
2554
การเก็บกักแคโรทีนอยด์จากใบกะเพรา = Encapsulation of carotenoids from holy basil (ocimum sanctum L.) leaves / ทิพสุดา อาสาสรรพกิจ
ทิพสุดา อาสาสรรพกิจ
Discover
Author
1
กนกวรรณ พรมจีน
1
กมลพรรณ อาสาสรรพกิจ
1
กรรณานุช ศรีกอก
1
กรรณิการ์ ตันเส้า
1
กฤติกา บูรณโชคไพศาล
1
กฤษติยา อุตรอินทร์
1
กอบพัชรกุล เป็นบุญ
1
กุ้งนาง ตะมะรวย
1
ขนิษฐา ศรีนวล
1
ครองจิต วรรณวงศ์
.
next >
Subject
6
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
4
น้ำมันปาล์ม
4
สารสกัดจากพืช
4
เทคโนโลยีสุญญากาศ
3
กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป
3
การควบคุมอุณหภูมิ
3
ผลิตภัณฑ์ผึ้ง
3
ลำไย
3
ลำไย -- การอบแห้ง
3
หม่อน
.
next >
Date issued
4
2557
11
2555
14
2554
24
2553
20
2552
14
2551
15
2550