Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20431
Title: | การคัดเลือกสารเพื่อยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลของเนื้อลิ้นจี่อบแห้งพันธุ์ฮงฮวย = Selecttion of anti-browning agents for dries Lychee (cv. Hong Huay) flesh / ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์ |
Authors: | ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์ |
Authors: | ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์ |
Keywords: | ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา;ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 664.84 ช124ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1490672 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20431 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0453cs_tpg.pdf | 587.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_abs.pdf | 562.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_con.pdf | 862.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch1.pdf | 596.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch2.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch3.pdf | 966.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch4.pdf | 5.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_ch5.pdf | 578.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_bib.pdf | 762.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0453cs_app.pdf | 2.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.