Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20452
Title: | การแยกเวย์โปรตีนจากน้ำเวย์โดยใช้เทคนิคการสร้างฟองแบบต่อเนื่อง = Whey protein recovery from cheese whey by Continuous foam fractionation technique / ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา |
Authors: | ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา |
Authors: | ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา |
Keywords: | หางเนย -- การใช้ประโยชน์;เนยแข็ง -- การผลิต |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 637.3 ศ373ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505519 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20452 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food20354sk_tpg.pdf | 420.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_abs.pdf | 180.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_con.pdf | 194.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch1.pdf | 179.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch2.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch3.pdf | 290.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch4.pdf | 530.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_ch5.pdf | 180.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_bib.pdf | 202.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20354sk_app.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.