Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20452
Title: การแยกเวย์โปรตีนจากน้ำเวย์โดยใช้เทคนิคการสร้างฟองแบบต่อเนื่อง = Whey protein recovery from cheese whey by Continuous foam fractionation technique / ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา
Authors: ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา
Authors: ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา
Keywords: หางเนย -- การใช้ประโยชน์;เนยแข็ง -- การผลิต
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 637.3 ศ373ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505519
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20452
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food20354sk_tpg.pdf420.91 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_abs.pdf180.33 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_con.pdf194.33 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch1.pdf179.64 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch2.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch3.pdf290.87 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch4.pdf530.55 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch5.pdf180.78 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_bib.pdf202.29 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_app.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.