Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20450
Title: | การพัฒนาคุกกี้แป้งข้าวเจ้าที่ลดค่าดัชนีน้ำตาลด้วยสารทดแทนความหวานและเส้นใยอาหารจากเปลือกชั้นในของผลส้มโอ = Development of rice flour cookie with reduced glycemic index using sugar substittutes and dietary fiber from pomelo albedo / สุชาดา นกเถื่อน |
Authors: | สุชาดา นกเถื่อน |
Authors: | สุชาดา นกเถื่อน |
Keywords: | คุกกี้;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 641.8654 ส422ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505132 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20450 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip20354sn_tpg.pdf | 235.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_abs.pdf | 179.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_con.pdf | 183.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch1.pdf | 173.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch2.pdf | 560.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch3.pdf | 270.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch4.pdf | 398.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch5.pdf | 173.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_bib.pdf | 237.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_app.pdf | 387.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.