Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20371
Title: | ระยะความแก่ วิธีการทำแห้งและวิธีการสกัดที่เหมาะสม ในการผลิตสารสกัดคาแรนทินจากมะระจีน = Maturity period, drying and extraction methods suitable for charantin production from Chinese Bitter Gourd / ต่อพร สัตบุษ |
Authors: | ต่อพร สัตบุษ |
Authors: | ต่อพร สัตบุษ |
Keywords: | มะระจีน -- การอบแห้ง;คาแรนทีน |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664 ต196ร |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421446 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20371 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950ts_tpg.pdf | 523.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_abs.pdf | 509.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_con.pdf | 486.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch1.pdf | 475.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch2.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch3.pdf | 529.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch4.pdf | 856.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch5.pdf | 501.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_bib.pdf | 526.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_app.pdf | 679.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.