Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20371
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorต่อพร สัตบุษen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:20Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:20Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 ต196รen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421446en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20371-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectมะระจีน -- การอบแห้งen_US
dc.subjectคาแรนทีนen_US
dc.titleระยะความแก่ วิธีการทำแห้งและวิธีการสกัดที่เหมาะสม ในการผลิตสารสกัดคาแรนทินจากมะระจีน = Maturity period, drying and extraction methods suitable for charantin production from Chinese Bitter Gourd / ต่อพร สัตบุษen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0950ts_tpg.pdf523.09 kBAdobe PDFView/Open
food0950ts_abs.pdf509.62 kBAdobe PDFView/Open
food0950ts_con.pdf486.33 kBAdobe PDFView/Open
food0950ts_ch1.pdf475.66 kBAdobe PDFView/Open
food0950ts_ch2.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
food0950ts_ch3.pdf529.11 kBAdobe PDFView/Open
food0950ts_ch4.pdf856.52 kBAdobe PDFView/Open
food0950ts_ch5.pdf501.48 kBAdobe PDFView/Open
food0950ts_bib.pdf526.01 kBAdobe PDFView/Open
food0950ts_app.pdf679.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.