Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20216
Title: ผลของการเก็บเกี่ยว วิธีการขจัดความฝาด และอุณหภูมิเก็บรักษาต่อคุณภาพทางกายภาพและเคมีของผลพลับพันธุ์ พี2 = Effects of harvesting, deastringent methods and storage temperature on physico chemical Quality of persimmon Fruit cv. P2 / สราวุธ ศรีวรรณา
Authors: สราวุธ ศรีวรรณา
Authors: สราวุธ ศรีวรรณา
Keywords: พลับ
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 634.45 ส172ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1510974
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20216
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort20654ss_tpg.pdf451.76 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_abs.pdf449.42 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_con.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch1.pdf254.47 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch2.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch3.pdf943.49 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch4.pdf8.4 MBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch5.pdf461.33 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch6.pdf139.97 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_bib.pdf456.42 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_app.pdf4.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.