Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20216
Title: | ผลของการเก็บเกี่ยว วิธีการขจัดความฝาด และอุณหภูมิเก็บรักษาต่อคุณภาพทางกายภาพและเคมีของผลพลับพันธุ์ พี2 = Effects of harvesting, deastringent methods and storage temperature on physico chemical Quality of persimmon Fruit cv. P2 / สราวุธ ศรีวรรณา |
Authors: | สราวุธ ศรีวรรณา |
Authors: | สราวุธ ศรีวรรณา |
Keywords: | พลับ |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 634.45 ส172ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1510974 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20216 |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort20654ss_tpg.pdf | 451.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_abs.pdf | 449.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_con.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_ch1.pdf | 254.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_ch2.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_ch3.pdf | 943.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_ch4.pdf | 8.4 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_ch5.pdf | 461.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_ch6.pdf | 139.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_bib.pdf | 456.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort20654ss_app.pdf | 4.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.