Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสราวุธ ศรีวรรณาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:15:42Z-
dc.date.available2014-09-18T06:15:42Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 634.45 ส172ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1510974en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20216-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectพลับen_US
dc.titleผลของการเก็บเกี่ยว วิธีการขจัดความฝาด และอุณหภูมิเก็บรักษาต่อคุณภาพทางกายภาพและเคมีของผลพลับพันธุ์ พี2 = Effects of harvesting, deastringent methods and storage temperature on physico chemical Quality of persimmon Fruit cv. P2 / สราวุธ ศรีวรรณาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort20654ss_tpg.pdf451.76 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_abs.pdf449.42 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_con.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch1.pdf254.47 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch2.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch3.pdf943.49 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch4.pdf8.4 MBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch5.pdf461.33 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_ch6.pdf139.97 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_bib.pdf456.42 kBAdobe PDFView/Open
hort20654ss_app.pdf4.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.