Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20064
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพลกฤษณ์ มณีวระen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:13:51Z-
dc.date.available2014-09-18T06:13:51Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.35 พ171กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475758en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20064-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectผัก -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการเปลี่ยนแปลงกิจกรรมของสารต้านอนุมูลอิสระในผักระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ = Changes of antioxidant activities in vegetables during low temperature storage / พลกฤษณ์ มณีวระen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort1252pm_tpg.pdf497.04 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_abs.pdf486.2 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_con.pdf499.36 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch1.pdf482.53 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch2.pdf815.06 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch3.pdf580.92 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch4.pdf976.31 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_ch5.pdf451.55 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_bib.pdf529.81 kBAdobe PDFView/Open
hort1252pm_app.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.