Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14160
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัฏฐ์รินทร์ อุณนะรูจรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:48:20Z-
dc.date.available2014-09-17T09:48:20Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 546.21 ณ113ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1527008en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14160-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectแร่en_US
dc.subjectไข่ -- การวิเคราะห์en_US
dc.subjectไก่ -- ไข่en_US
dc.titleปริมาณแร่ธาตุในไข่ไก่ที่ต้มด้วยน้ำพุร้อนกับต้มด้วยน้ำธรรมดา = Quantity of minerals in chicken eggs boiled with hot spring and tap water / ณัฏฐ์รินทร์ อุณนะรูจรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr31055nu_tpg.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_abs.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_con.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_ch1.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_ch2.pdf5.1 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_ch3.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_ch4.pdf3.8 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_ch5.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_bib.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open
nutr31055nu_app.pdf15.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.