Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13976
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฉัตรชัย หมื่นก้อนแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:46:41Z-
dc.date.available2014-09-17T09:46:41Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 613.285 ฉ114ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465429en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13976-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectอาหารแช่แข็ง -- แง่โภชนาการen_US
dc.subjectโซเดียมen_US
dc.subjectโพแทสเซียมen_US
dc.subjectเกลือแร่en_US
dc.titleปริมาณโซเดียมและโพแทสเซียมในอาหารพร้อมบริโภคแช่แข็ง = Quantitative of sodium and potassium in ready to eat frozen food / ฉัตรชัย หมื่นก้อนแก้วen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0952cm_tpg.pdf547.26 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_abs.pdf488.26 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_con.pdf465.98 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_ch1.pdf499.02 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_ch2.pdf595.47 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_ch3.pdf928.12 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_ch4.pdf537.88 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_ch5.pdf508.67 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_bib.pdf510.9 kBAdobe PDFView/Open
nutr0952cm_app.pdf572.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.