Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13976
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ฉัตรชัย หมื่นก้อนแก้ว | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:46:41Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:46:41Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 613.285 ฉ114ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465429 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13976 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | อาหารแช่แข็ง -- แง่โภชนาการ | en_US |
dc.subject | โซเดียม | en_US |
dc.subject | โพแทสเซียม | en_US |
dc.subject | เกลือแร่ | en_US |
dc.title | ปริมาณโซเดียมและโพแทสเซียมในอาหารพร้อมบริโภคแช่แข็ง = Quantitative of sodium and potassium in ready to eat frozen food / ฉัตรชัย หมื่นก้อนแก้ว | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0952cm_tpg.pdf | 547.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_abs.pdf | 488.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_con.pdf | 465.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_ch1.pdf | 499.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_ch2.pdf | 595.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_ch3.pdf | 928.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_ch4.pdf | 537.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_ch5.pdf | 508.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_bib.pdf | 510.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0952cm_app.pdf | 572.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.