Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13928
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสังวาลย์ ชมภูจาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:46:19Z-
dc.date.available2014-09-17T09:46:19Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 613.2 ส112ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1458757en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13928-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectนักเรียน -- โภชนาการen_US
dc.subjectนักเรียนมัธยมศึกษาen_US
dc.subjectโรงเรียน -- เชียงใหม่. อำเภอเมืองen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคอาหารของนักเรียนช่วงชั้นท่ 3 ที่มีภาวะโภชนาการเกิน = Factors affecting food consumption of level 3 students with over - nutrition / สังวาลย์ ชมภูจาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0552sc_tpg.pdf523.8 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_abs.pdf485.43 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_con.pdf471.31 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_ch1.pdf508.36 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_ch2.pdf666.75 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_ch3.pdf485.93 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_ch4.pdf558.7 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_ch5.pdf510.71 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_bib.pdf567.32 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552sc_app.pdf540.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.