Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8308
Title: | การวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมในกระบวนการผลิตขิงอบแห้ง = Analysis of hazards and critical control points in production of dehydrated Gingers / สุทธิดา แก้วมาลัย |
Authors: | สุทธิดา แก้วมาลัย |
Authors: | สุทธิดา แก้วมาลัย |
Keywords: | ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤติที่ต้องควบคุม;ขิง -- การอบแห้ง |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 |
Gov't Doc #: | ว 363.192 ส444ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1354724 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8308 |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agim0847sk_tpg.pdf | 466.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_abs.pdf | 486.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_con.pdf | 465.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_ch1.pdf | 573.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_ch2.pdf | 941.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_ch3.pdf | 481.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_ch4.pdf | 2.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_ch5.pdf | 547.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_bib.pdf | 471.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0847sk_app.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.