Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8308
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุทธิดา แก้วมาลัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:48:24Z-
dc.date.available2014-09-17T07:48:24Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 363.192 ส444กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1354724en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8308-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤติที่ต้องควบคุมen_US
dc.subjectขิง -- การอบแห้งen_US
dc.titleการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมในกระบวนการผลิตขิงอบแห้ง = Analysis of hazards and critical control points in production of dehydrated Gingers / สุทธิดา แก้วมาลัยen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0847sk_tpg.pdf466.45 kBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_abs.pdf486.49 kBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_con.pdf465.39 kBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_ch1.pdf573.99 kBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_ch2.pdf941.18 kBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_ch3.pdf481.95 kBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_ch4.pdf2.98 MBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_ch5.pdf547.49 kBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_bib.pdf471.52 kBAdobe PDFView/Open
agim0847sk_app.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.